Är du i behov av pengar och behöver ta ett snabblån? Var inte orolig, du är inte ensam med att känna så! Idag finns det många lösningar för att få in pengar snabbt, vissa av dessa lösningar är bättre än andra. Har du möjlighet så kan du låna pengar av familj och vänner, men vem vill egentligen be om pengar från sina nära? Lösningen vi starkt kan rekommendera heter räntefritt snabblån. För att ge dig som läsare all information du behöver om hur man ansöker om ett räntefritt lån så kommer vi i det här inlägget kommer vi tips om tre stycken företag som erbjuder just räntefria snabblån. För dig som inte vet vad ett räntefritt snabblån är kan vi berätta att det är ett lån som du får beviljat väldigt snabbt, ibland beviljas lånet och du har pengarna redan samma dag. Hur snabbt de olika företagen betalar ut pengarna varierar dock från företag till företag, men vanligtvis har du pengarna nästkommande arbetsdag. Har ni några frågor om våran lista är ni varmt välkomna att lämna en kommentar i fältet nedan, så återkomma vi så snart vi kan. Kom dock ihåg att kontakta företagen direkt ifall ni har frågor som ni anser de kan svara bättre på.

Vivus – Pengar vid rätt tillfälle

VivusIdag är Vivus ett av Sveriges största företag inom snabblån och de har sedan starten 2009 har Vivus beviljat fler än 2 000 000 snabblån runtom i Europa. Vivus motto är att de erbjuder ”pengar till den moderna människan”. Med det menar dom att oavsett vem du är så kan du få ett lån hos Vivus, det spelar ingen roll om du lånar pengar till att resa, köpa prylar, bil, bostad eller något annat trevligt, så hjälper Vivus dig. Idag så erbjuder företaget lån på mellan 0 – 6000kr helt räntefritt i 30 dagar. Du behöver således inte oroa dig om att ditt lån blir olidligt dyrt. Vet du att du har pengar som kommer in inom 30 dagar så kan du med enkelhet och utan risk ta ett lån. Fördelarna med lån hos Vivus är följande:

  • Snabb och enkel registrering oavsett tid på dygnet
  • Kort handläggningstid
  • Möjlighet att skjuta på betaltiden så att du kan betala när du har pengarna
  • Låg ränta
  • Oerhört professionell och kunnig personal

Ansök om räntefritt snabblån hos Vivus NU!

Ferratum – Mer än bara pengar

Ferratum logoRäntefritt lån med pengar redan samma dag. Det är något som beskriver kreditgivaren Ferratum. Utöver räntefria lån där du har pengarna samma dag erbjuder Ferratum även en längre kredittid än många andra bolag, upp till 60 dagars betaltid! Dock är företaget väldigt mån om sina kunder och även om de, precis som alla andra företag (och människor) vill tjäna så mycket pengar som möjligt så väljer de att endast bevilja lån till privatpersoner som är 21 år eller äldre. Anledningen till det är att de inte vill att unga personer skall riskera att hamna i skuldfällor och inte ha möjlighet att betala tillbaka lånen. Ferratums krav på 21 år visar alltså att företaget bryr sig om sina kunder! Utöver de räntafria lånen på mellan 0 – 4000 kr och återbetalningstid på 30 eller 60 dagar så erbjuder Ferratum även lite större privatlån. Dessa lån har en kredittid på upp emot 15 månader och lånebelopp på upp till 15000 kr.

Ansök om räntefritt snabblån hos Ferratum NU!

Kredit365 – Snabblån med betalningsanmärkning

Kredit365-logoHos kreditgivaren Kredit365 behöver inte en betalningsanmärkning betyda avslag. Eftersom varje enskild ansökning granskas så finns det mycket goda chans att du som har en betalningsanmärkning för ett lån också. Som om inte lån för de med betalningsanmärkning vore nog så erbjuder de även lån på upp till 3000 kr helt utan avgifter och helt utan ränta! Företaget bakom varumärket Kredit365 är Folkia AS, vilket är ett norskt företag. Företaget är godkänt av det norska finansdepartementet att bedriva finans- och kreditverksamhet. Kredit365 gör som ovan nämnt en mer grundläggande bedömning på vem som beviljas och vem som nekas ett snabblån. De använder sig av en rad olika attribut för att fastställa en potentiell låntagare. Dock har de några grundläggande krav. Det gäller att personen som ansöker om lånet är folkbokförd i Sverige samt att personen har en taxerad inkomst för tidigare år på över 20 0000 kr.

Ansök om räntefritt snabblån hos Kredit365 NU!