Moneypal – Låna pengar

Moneypal hjälper dig med dina små lån snabbt och smidigt. Du kan låna mellan 5000 – 30 000 kr och du får svar på din onlineansökan direkt. Du bestämmer själv hur lång tid du vill lägga upp din avbetalning på, dock med en maxgräns på sex år. Det finns även möjlighet att teckna ett låneskydd till ditt lån, detta skydd fungerar som en försäkring och går in och hjälper dig att täcka för din månadskostnad på lånet om du exempelvis skulle bli arbetslös eller sjukskriven. Skyddet går att teckna i upp till 12 månader. Det enklaste sättet är att ansöka om lånet kostnadsfritt på deras hemsida men det går också att nå de per telefon vardagar, under större delen av dagen.

Moneypal kräver detta för att du ska få göra en ansökan:
– Ingen betalningsanmärkning
– Att du är folkbokförd i Sverige
– Att du är myndig
– Inneha en taxerad inkomst
– Inget skuldsaldo hos kronofogden

När du ansöker om lån hos Moneypal på deras hemsida så behandlas ansökan omedelbart såvida den skickas in under deras öppettider som du finner på hemsidan. Du får pengarna till ditt konto samma dag som de har fått in avtalet såvida du är en godkänd lånetagare. Om du inte vill göra en onlineansökan kan du ringa de på numret du finner på deras hemsida. Det görs en kreditupplysning på alla ansökande.

Moneypal är ett svenskt finansiellt institut som är registrerat hos Finansinspektionen och satsar på att låna ut pengar på den svenska marknaden. De lanserades 2011 och har sedan dess lånat ut över 200 miljoner kronor. Deras affärsidé är att erbjuda små lån till många och att de ska finnas till hands på ett enkelt sätt när kunden är i behov av pengar.

Låna pengar av Moneypal

Tabell kommer sen

moneypal

 Lån mellan 1000 kr – 10 000 kr
 Låna i 30, 60 eller 90 dagar
Du får besked direkt
Betalar ut pengar samma dag
Ansök om pengarna nu

Betyg för Moneypal

6,3/10

Moneypal får betyg 6,3 från Kreditgivarna.se. Högre betyg hade getts ifall de varit möjligt att låna mer pengar med längre återbetalningstid.

Betyget är baseras på följande faktorer:

Antal olika lånebelopp
Längd på återbetalningstiden
Ifall de ställs krav på inkomst
Ifall kreditupplysning görs eller ej
Hur snabbt besked ges
Om möjlighet till helgutbetalning finns
Ifall utbetalning sker omgående