MyLoan – Lån på dina villkor

Hos MyLoan kan du kan låna från 10 000 – 35 000 kr. Deras främsta uppgift och mål är att hjälpa kunder att sänka sina lånekostnader inom privatlån/blancolån. De menar att det blir billigare att samla alla sina lån och krediter hos en långivare, därför låter de 10 olika banker buda om att ha dig som kund. Du får erbjudande ifrån flera olika banker, men du behöver endast göra en kreditupplysning. Återbetalningen är olika från olika banker, det kan vara allt mellan 2 – 12 år. Du kan göra ansökan både online eller via telefon.

Du kan även teckna en form av försäkring, ett låneskydd för ditt lån. Detta skydd hjälper dig med återbetalningen om du får svårigheter att betala tillbaka lånet vid t.ex. arbetslöshet eller om du blir svårt sjuk. För att veta exakt vad som krävs av dig för att få teckna ett låneskydd så besök deras hemsida.

MyLoan kräver detta utav dig för att du ska få ansöka om lån:
– Minst 18 år gammal
– Fri från betalningsanmärkningar
– En månadsinkomst på minst 10 000 kr

Om du ansöker om lån genom telefon, hjälper en rådgivare dig. Telefonnumret hittar du på deras hemsida. De har öppet under större delen av dagen vardagar. Vill du istället göra ansökan online så fyller du i formulär och skickar in och sedan görs en kreditupplysning på dig som också skickas till bankerna. Sedan lämnar bankerna svar på din ansökan inom 24 timmar. Du kommer då att få erbjudanden från olika banker som bl.a. SevenDay, Wasa Kredit, GE Money Bank och du får sen välja själv vilket erbjudande du föredrar.

Du binder dig inte till något förrän du signerat lånehandlingarna och skickat de till banken. När du tackat ja till ett erbjudande skickas lånehandlingarna hem till dig. Därefter behöver du bara se över att allt stämmer, signera och skicka tillbaka handlingarna till banken. Sedan betalar banken ut pengarna till ditt konto.

MyLoan är en av delarna i Insplanet Försäkringsförmedling AB, vilket är ett helägt dotterbolag till företaget Insplanet AB. Insplanet är en utav Sveriges ledande förmedlare av försäkringar till konsumenter som finns på marknaden. MyLoan lanserades år 2010 och är en av Sveriges ledande låneförmedlare på marknaden.

Låna pengar av MyLoan

Tabell kommer sen

myloan

 Lån mellan 1000 kr – 10 000 kr
 Låna i 30, 60 eller 90 dagar
Du får besked direkt
Betalar ut pengar samma dag
Ansök om pengarna nu

Betyg för MyLoan

6,3/10

MyLoan får betyg 6,3 från Kreditgivarna.se. Högre betyg hade getts ifall de varit möjligt att låna mer pengar med längre återbetalningstid.

Betyget är baseras på följande faktorer:

Antal olika lånebelopp
Längd på återbetalningstiden
Ifall de ställs krav på inkomst
Ifall kreditupplysning görs eller ej
Hur snabbt besked ges
Om möjlighet till helgutbetalning finns
Ifall utbetalning sker omgående