Jämför privatlån

Kreditgivarna.se är en oberoende hemsida som skapats för att ge dig som besökare en bättre överblick kring vilka valmöjligheter du har när det kommer till privatlån. Vanligtvis rör privatlån större lånebelopp, dvs 10 000:- och uppåt. Är du intresserad av att låna mindre kan vi rekommendera dig att se över vår sida om snabblån där du exempelvis kan hitta lån helt utan effektiv ränta. Vi hjälper dig att hitta det lån som passar dig bäst, genom att jämföra privatlån hos oss kan du hitta kreditgivare som låter dig slå ihop lån, låna trots betalningsanmärkning och inte minst spara 1000-tals kronor på ränteutgifter.

Vi rekommenderar följande privatlån

privatlån springfinance SevenDay privatlån wasakredit privatlån
Låna mellan 10.000kr – 350.000kr Låna mellan 10.000kr – 300.000kr Låna mellan 7.000kr – 350.000kr
Låna i mellan 1 – 13 år Låna i mellan 1 – 12 år Återbetalningstid mellan 2 – 12 år
2 månaders gratis låneskydd Ränta från 3,96% Individuell ränta
Ansök nu! Ansök nu! Ansök nu!

 

Vad är privatlån?

Privatlån kan i vissa fall även kallas blancolån, och är ett lån där kreditgivaren inte kräver att du ska lämna säkerhet för lånet. Att lämna säkerhet innebär att du lämnar panträtt för någon egendom du äger, som banken kan ta som ersättning i det fall du inte kan betala tillbaka ditt lån. Även snabblån är en form av privatlån men vi på kreditgivarna har valt att separera privatlån från snabblån eftersom de skiljer sig åt på flera punkter. Privatlån innebär oftast högre lånebelopp, vissa kreditgivare låter dig även låna mindre belopp men högsta beloppet är alltid högre för privatlån jämfört med snabblån. Ytterligare en skillnad mellan privatlån och snabblån är tiden det tar att få lånet utbetalt till sitt konto. För snabblån kan utbetalningen komma redan samma dag som man ansökt om lånet, så är inte fallet för privatlån. Kortaste tid mellan ansökan och utbetalning är två dagar, för att uppnå detta krävs oftast att du har e-legitimation för att kunna signera låneavtalet. I det fall du inte har det måste du skriva ut och skriva under låneavtalet för att sedan skicka in det till din kreditgivare, först därefter kan de betala ut pengarna till ditt konto.

Privatlån med betalningsanmärkning

Hos oss på kreditgivarna.se kan du hitta kreditgivare som låter dig ta ett privatlån även om du har betalningsanmärkning. Oftast brukar dessa kreditgivare erbjuda ett lägre lånebelopp än om du ansökt om lån utan betalningsanmärkning, men det finns även de som har samma lånebelopp för alla ansökande. I dessa fall brukar räntan vara det som skiljer lånen åt. Naturligtvis innebär det en högre risk för kreditgivaren att låna ut pengar till den som har betalningsanmärkningar, och det resulterar även i högre ränta. Dessvärre har vi endast ett fåtal kreditgivare som erbjuder privatlån trots betalningsanmärkning, men är du i behov av en mindre summa pengar finns det ett flertal kreditgivare som erbjuder snabblån trots betalningsanmärkning.

Slå ihop lån med privatlån

Det är inte helt ovanligt att ha många smålån på sitt namn. Att låna pengar till semestern, bilen, renovering eller TV-köp är vanligt i de flesta hushåll. Det är sällan möjligt att sänka räntan på ett enskilt lån i och med att kontrakt skrivits kring hur stort lånet är och hur det skall betalas tillbaka. Det finns dock en lösning: slå ihop lån till ett större lån, med lägre ränta! Det är som sagt svårt att sänka räntan på ett enskilt lån. Men genom att samla samtliga små lån och ta ett större lån (med betydligt lägre ränta) kan dessa små lån betalas tillbaka omedelbart och resultera i att du får en mycket lägre månadskostnad. Många av de kreditgivare som vi listar på Kreditgivarna.se erbjuder just den möjligheten, det vill säga att baka ihop många små lån till ett större lån med lägre ränta. Detta bör helst vara en snabb affär, kolla tex hur du kan låna pengar på dagen i Norge.