SevenDay  – Låna pengar

Hos Seven Day kan du låna från 10 000 – 300 000 kr och återbetalningstiden är från 1-12 år. De erbjuder alla sina kunder prisgaranti på privatlån. Vilket innebär att i det fall du hittar och blir beviljad ett bättre totalpris på ett lån hos en av deras konkurrenter, så är du lovad ett lägre pris hos Seven Day. För att ansöka om lån kan du antingen ringa deras kundcenter, eller fylla i ansökan på deras hemsida. Seven Day erbjuder också liv- och låneskydd, vilket innebär att om du blir arbetslös eller svårt sjuk så har du en försäkring som hjälper dig med betalningen. Försäkringen kan också lösa hela skulden vid dödsfall.

Godkänd låntagare är/har:
– Minst 20 år
– Inkomst på minst 120 000 kr/år
– Inga betalningsanmärkningar
– Inget skuldsaldo hos Kronofogden
– Varit folkbokförd i Sverige minst 3 år

På deras hemsida hittar du telefonnummer som du kan använda för att ansöka om privatlån, faxa, mms:a, öppna sparkonto, eller komma till deras växel där du får hjälp om du har några frågor. När du ansöker på deras hemsida fyller du i ett formulär där du anger dina personuppgifter, hur mycket du vill låna och hur länge.

Du fyller i om det är en eller två ansökande (det kan vara enklare att få lånet beviljat om det är två personer som är folkbordförda på samma adress). Du kan också fylla i om du vill samla dina lån eller om det avser ett billån. Oftast får du svar direkt på webben eller i telefon om din låneansökan är godkänd. Det görs en kreditupplysning på alla ansökande. För att legitimera dig kan du ta kort med mobilkameran/kamera och scanna in det och maila det till dem eller mms:a. Du kan alltid ansöka om ett tilläggslån om du skulle behöva utöka ditt lån.

Låna pengar av SevenDay

 

SevenDay logo

 Lån mellan 1000 kr – 10 000 kr
 Låna i 30, 60 eller 90 dagar
Du får besked direkt
Betalar ut pengar samma dag
Ansök om pengarna nu

Betyg för SevenDay

6,3/10

SevenDay får betyg 6,3 från Kreditgivarna.se. Högre betyg hade getts ifall de varit möjligt att låna mer pengar med längre återbetalningstid.

Betyget är baseras på följande faktorer:

Antal olika lånebelopp
Längd på återbetalningstiden
Ifall de ställs krav på inkomst
Ifall kreditupplysning görs eller ej
Hur snabbt besked ges
Om möjlighet till helgutbetalning finns
Ifall utbetalning sker omgående