Smskredit – Lån via telefonen

SMSKredit.se är ett av de äldsta smslåneföretagen i Sverige och erbjuder lån mellan 1 000 – 10 000 kr under 30 dagar, men du kan även begära anstånd med din betalning i 15 eller 30 dagar för en fast kostnad. Du får besked om din ansökan direkt när den är färdigställt och pengarna finns på ditt konto samma dag (redan inom 15 minuter om du är bankkund hos Nordea), eller senast dagen efter din ansökan blivit godkänd.

SMS Kredit kräver följande för att få ditt lån beviljat:
– Att din årsinkomst är minst 50 000 kr
– Du kan få lån även med betalningsanmärkningar, men du får inte ha något skuldsaldo.
– Att du är minst 18 år
– Att du är svensk medborgare

Du kan ansöka om lån via deras hemsida genom att uppge belopp, personnummer och mobiltelefonnummer. Din ansökan behandlas omedelbart såvida den sker under deras öppettider, och i det fall den godkänns finns pengarna på ditt konto senast dagen efter. Du kan även ansöka via telefon genom att ringa numret du hittar på deras hemsida. För varje enskild ansökan utförs alltid en kreditkontroll på den sökande.

SMS Kredit har varit verksamma sedan 2008 och de lånar årligen ut pengar till tiotusentals svenskar. De satsar hårt på deras kundsupport för att kunna erbjuda snabb och bra service, men lägger även stort fokus på stärkta kontroller och jobbar hårt för att minska risken för bedrägerier.

smskredit

 Lån mellan 1000 kr – 10 000 kr
 Låna i 30, 60 eller 90 dagar
Du får besked direkt
Betalar ut pengar samma dag
Ansök om pengarna nu

Betyg för Smskredit

6,3/10

Smskredit får betyg 6,3 från Kreditgivarna.se. Högre betyg hade getts ifall de varit möjligt att låna mer pengar med längre återbetalningstid.

Betyget är baseras på följande faktorer:

Antal olika lånebelopp
Längd på återbetalningstiden
Ifall de ställs krav på inkomst
Ifall kreditupplysning görs eller ej
Hur snabbt besked ges
Om möjlighet till helgutbetalning finns
Ifall utbetalning sker omgående