THORN – Lån utan säkerhet

Thorn erbjuder lån utan säkerhet upp till 50 000 kr med valfri återbetalningstid upp till 60 månader. Företaget är mest känt för att sälja konumentprodukter, till vilka de erbjuder enkla kredit- och avbetalningslösningar med lågt mådansbelopp. Genom denna verksamhet har Thorn därför stor erfarenhet av mikrokrediter till privatkunder, vilket har lett till att man även valt att erbjuda kontantlån som du kan använda till andra köp och investeringar som intresserar dig. Såsom att renovera hemma, boka en resa med familjen eller praktisk taget vad som helst.

För att din ansökan ska tas emot bör du:
– Vara över 20 år
– Inte ha någon betalningsanmärkning
– Acceptera att genomgå kreditprövning

När du ansöker om lån hos Thorn görs en sedvanlig kreditprövning på dig för att säkerställa att din ekonomi är tillräckligt stabil för att betala tillbaka lånet. Under denna kreditprövning kommer även din ränta att fastställas utifrån din ekonomis stabilitet. Om lånet beviljas kan du därefter bestämma hur mycket du vill betala av per månad, den enda begränsningen är att lånet måste vara återbetalt inom 60 månader.

Thorn Svenska AB är en del av L’EASY koncernen, till vilken Thorn är ett dotterbolag. Företaget grundades i Sverige 1969 och blev snabbt marknadsledande inom hyr- och finansieringslösningar för hemelektronik. Denna verksamhet är nu breddad till att även erbjuda privatlån, där Thorn jobbar hårt med sin kundservice och låter dig skräddarsy ditt lån just för dina behov.

Låna pengar av THORN

Tabell kommer sen

thorn

 Lån mellan 1000 kr – 10 000 kr
 Låna i 30, 60 eller 90 dagar
Du får besked direkt
Betalar ut pengar samma dag
Ansök om pengarna nu

Betyg för THORN

6,3/10

THORN får betyg 6,3 från Kreditgivarna.se. Högre betyg hade getts ifall de varit möjligt att låna mer pengar med längre återbetalningstid.

Betyget är baseras på följande faktorer:

Antal olika lånebelopp
Längd på återbetalningstiden
Ifall de ställs krav på inkomst
Ifall kreditupplysning görs eller ej
Hur snabbt besked ges
Om möjlighet till helgutbetalning finns
Ifall utbetalning sker omgående