TrustBuddy – Låna pengar

TrustBuddy är störst i Skandinavien på långivning mellan privatpersoner. Man kan kalla det ett ”Ebay” för långivning, där du som låntagare ansöker om lån från andra privatpersoner. Trustbuddy fungerar som en mellanhand där personer som har pengar sammanförs med personer som behöver låna pengar. All administration och övrigt arbete sköts av Trustbuddy, allt du behöver göra för att kunna ansöka om lån är att registrera dig på hemsidan.

För att ansöka om lån hos TrustBuddy behöver du:
– Vara 20 år gammal
– Vara svensk medborgare
– Inneha svenskt kontonummer, mobiltelefonnummer samt BankID
– Vara medlem hos Trustbuddy.com
– Genomgå kreditprövning

Hos TrustBuddy kan du låna upp till 5000 kr helt kostnadsfritt i 14 dagar. Alla ansökningar behandlas inom 15 min till 1 timme och om du ansöker innan 13.30 på vardagar, kommer pengarna finnas på ditt konto mellan 16.00-18.00 samma dag om ditt lån beviljats. För att ansöka om lån hos TrustBuddy måste du först registrera dig på deras hemsida, denna registrering måste verifieras med BankID eller e-legitimation. Alla kunder måste genomgå kreditprövning, genom att registrera dig på hemsidan accepterar du detta.

Företaget TrustBuddy AB bildades 2009 och är ett av de första i världen som fokuserar på att förmedla lån mellan privatpersoner i en organiserad form. TrustBuddy har som mål att vara synonymt med likviditet och trygga lån mellan dess medlemmar.

Låna pengar av TrustBuddy

Tabell kommer sen

trustbuddy

 Lån mellan 1000 kr – 10 000 kr
 Låna i 30, 60 eller 90 dagar
Du får besked direkt
Betalar ut pengar samma dag
Ansök om pengarna nu

Betyg för TrustBuddy

6,3/10

TrustBuddy får betyg 6,3 från Kreditgivarna.se. Högre betyg hade getts ifall de varit möjligt att låna mer pengar med längre återbetalningstid.

Betyget är baseras på följande faktorer:

Antal olika lånebelopp
Längd på återbetalningstiden
Ifall de ställs krav på inkomst
Ifall kreditupplysning görs eller ej
Hur snabbt besked ges
Om möjlighet till helgutbetalning finns
Ifall utbetalning sker omgående