Wasa Kredit – Låna pengar

Wasa Kredit erbjuder ”direktlånet” som är ett lån mellan 7 000 – 350 000 kr utan säkerhet, vilket innebär att du inte måste pantsätta något för lånet och även att du kan använda pengarna till vad du vill. Återbetalningstiden på lånet kan du bestämma själv vid ansökan, den måste dock vara mellan 2 och 12 år.

För att ansöka måste du:
– Vara minst 20 år
– Vara fast anställd sedan minst 6 månader tillbaka
– Vara fri från betalningsanmärkningar
– Varit folkbokförd i Sverige i minst 3 år
– Ha fast inkomst av tjänst eller pension

Du ansöker om ditt lån via Wasa Kredits hemsida, och du får oftast svar på om ansökan godkänts inom någon minut. Därefter krävs att du signerar låneavtalet och skickar det till Wasa Kredit, det kan därför ta några dagar att få pengarna du lånat. I tillägg till sina lån erbjuder Wasa Kredit dig att teckna ett s.k. ”Låneskydd”, som fungerar som en slags försäkring utifall du under lånets löptid råka ut för arbetslöshet, sjukdom eller dödsfall.

Wasa Kredit är ett finansbolag, helägt av Länsförsäkringar Bank, som erbjuder leasing- och avbetalningslösningar, men även lån och kortkrediter för privatpersoner. Dess affärsidé handlar om att jobba snabbt, enkelt och med ett personligt engagemang för sina kunder.

Låna pengar av Wasa Kredit

Tabell kommer sen

wasakredit

 Lån mellan 1000 kr – 10 000 kr
 Låna i 30, 60 eller 90 dagar
Du får besked direkt
Betalar ut pengar samma dag
Ansök om pengarna nu

Betyg för Wasa Kredit

6,3/10

Wasa Kredit får betyg 6,3 från Kreditgivarna.se. Högre betyg hade getts ifall de varit möjligt att låna mer pengar med längre återbetalningstid.

Betyget är baseras på följande faktorer:

Antal olika lånebelopp
Längd på återbetalningstiden
Ifall de ställs krav på inkomst
Ifall kreditupplysning görs eller ej
Hur snabbt besked ges
Om möjlighet till helgutbetalning finns
Ifall utbetalning sker omgående